رد کردن لینک ها

مخفی کردن فعالیت در اینستاگرام

چگونگی مخفی کردن فعالیت در اینستاگرام ؟

 

 اینستاگرام یک شبکه اجتماعی اشتراک گذاری عکس و فیلم میباشد که امروزه در بین کاربران محبوبیت فراوانی دارد .از قابلیت هایی که اینستاگرام در اختیار ما قرار داده است میتوان به پست و استوری و لایو و IGTV اشاره کرد . با استفاده از این اپلیکیشن امکان این را داریم تا لحظات و تجربیات خود را با دوستان خود به اشتراک بگذاریم . با این حال یکی از چالش هایی که کاربران با آن سر و کار دارند این است که راه حل چگونگی مخفی کردن فعالیت در اینستاگرام چه چیزی می باشد .

گاهی پیش می آید که شما میخواهید عکس یا فیلمی را که به اشتراک میگذارید از دید فرد یا افرادی مخفی کنید. اینستاگرام چند راه حل برای این مشکل قرار داده است .

چگونگی غیر فعال کردن لست سین اینستاگرام :

غیر فعال کردن لست سین اینستاگرام یکی از چالش های کاربران این اپلیکیشن است !
یکی از امکاناتی که اینستاگرام جهت سهولت و کاربردی بودن این اپلیکیشن در اختیار کاربران قرار داده است ویژگی لست سین است .
با وارد شدن به قسمت دایرکت ها در لیست Messages اگر کنار عکس پروفایل کاربری چراغ سبز بود به معنی آنلاین بودن شخص در آن لحظه است و در صورت روشن نبودن چراغ سبز زمان نوشته شده در کنار نام کاربر نشان دهنده آخرین زمان فعالیت کاربر است .
حال برای مخفی کردن فعالیت خود در اینستاگرام کافیست پس از ورود به منوی setting وارد قسمت privacy شوید.
گزینه Activity status که به منظور وضعیت فعالیت شما است را انتخاب کنید سپس show Activity status را غیر فعال کنید. با این کار نه شما قادر دیدن لست سین دوستانتان هستید نه آنها ازوضعیت آخرین زمان فعالیت شما در اینستاگرام آگاه خواهند شد .

چگونه لایک و کامنت خود را در اینستاگرام مخفی کنیم؟

برای مخفی کردن لایک و کامنت در اینستاگرام امکان خاصی وجود ندارد. در صورتی که می خواهید فردی از لایک و کامنت شما با خبر نشود بهترین کار بلاک کردن حساب کاربری آن شخص است .
در صورتی که گوشی شما اندروید است می توانید از برنامه هایی که در گوگل پلی است استفاده کنید .

برنامه هایی همچون Insta clean و برنامه های مشابه آن که به مقدار وفور در پلی استور وجود دارند می توانند با سرعت و دقت تمامی پست هایی که شما لایک کرده اید را آنلایک و کامتهای شما را پاک کند .

روش بلاک کردن یک کاربر در اینستاگرام:

ابتدا به پروفایل کاربر مربوطه بروید، سپس روی سه نقطه در گوشه سمت راست بالای پروفایل کاربر ضربه زده و گزینه Block را انتخاب کنید سپس گزینه تایید بلاک را بزنید .

روش آنبلاک کردن یک کاربر در اینستاگرام :

کافیست به پروفایل فرد بلاک شده رفته ، با لمس گزینه آبی رنگی که روی آن unblock نوشته شده است به راحتی می توانید فرد مورد نظرتان را آنبلاک کنید .
در صورتی که گزینه آبی رنگ برای شما ظاهر نشد روی سه نقطه بالای صفحه ضربه بزنید و گزینه unblock را لمس کنید .

چگونگی مخفی کردن استوری در اینستاگرام :

یکی از قابلیت های اینستاگرام که محبوبیت زیادی در بین کاربران دارد قابلیت استوری (stories) است. به وسیله استوری کاربران میتوانند پست هایی با تاریخ انقضای 24 ساعته را با دوستان خود به اشتراک بگذارند. هنگامی که پستی از طریق استوری منتشر میشود تمامی فالوورهایتان قادر به دیدن آن استوری هستند.

اما اینستاگرام این امکان را به کاربران خود داده است تا نسبت به مخفی کردن استوری خود اقدام نمایند .

از دو روش امکان مخفی کردن استوری وجود دارد:

روش اول :
به پروفایل طرف مخاطبتان بروید.
سپس آیکون سه نقطه موجود در گوشه بالای صفحه را انتخاب میکنید.
پس از آن گزینه Hide your story را انتخاب میکنید.
از این طریق دسترسی وی به استوری اینستاگرام خود را متوقف سازید .
این روش در صورتی مناسب است که قصد دارید استوری خود را صرفا از دید یک فرد خاص پنهان کنید.

روش دوم:
حال اگر تصمیم دارید استوری خود ا از دید تعداد زیادی از فالوورهایتان مخفی کنید بهتر است به منوی تنظیمات پروفایل خودتان بروید .
سپس گزینه story setting انتخاب نمایید.
حال گزینه Hide story را انتخاب نمایید
پس از آن با انتخاب افراد مورد نظرتان در لیست فالوورهایتان نسبت به مخفی کردن استوری خود از تعداد زیادی ازافراد اقدام کنید .

اما یکی از قابلیت هایی که اینستاگرام اخیرا در اختیار کاربران خود قرار داده است ویژگی close friendsاست.

با تهیه لیست کلوز فرند میتوانید استوری هایتان را با افراد مورد نظر خود مانند دوستان نزدیک به اشتراک بگذارید.

چگونگی ایجاد لیست کلوز فرندز:

جهت ایجاد لیست کلوزفرندز کافیست به منوی تنظیمات پروفایل خود بروید سپس گزینه Close friends را انتخاب نمایید و افراد مورد نظر خود را جهت قرار گرفتن در لیست دوستان نزدیکتان از میان لیست فالوورها که برایتان به نمایش درآمده است انتخاب کنید .
نحوه عملکرد کلوز فرند در اینستا این گونه است که اگر در استوری خود گزینه close friende راانتخاب کنید تنها افرادی که در لیست دوستان نزدیک شما قرار دارند قادر به دیدن استوری شما هستند .

 

مدیریت پیج اینستاگرام توسط گروه راه نوین 

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه